HTML

hirek Magyarországról és a nagyvilágról

Hírek

Friss topikok

  • Pulp Fiction: "simán lemásolta Tamás produkcióját, csak éppen más kerettörténetbe helyezte" és akkor azt is eml... (2008.05.23. 12:01) A kiválasztott - comment

Linkblog

Archívum

A kiválasztott - comment

2008.05.17. 22:33 hooligansboy

welll...

a döntőben Danny Blue nyert. csak azt nem értem,hogy miért. a múlt heti produkciója (DVD-s) enyhén gyengére sikerült, ami köszönhető a lejátszó hibájának. kis technikai hiba, vagy a háttérből valaki leállította a lejátszást??? nem tudni. az azonban igaz, és ezt mindenki  látta, hogy a csaj (nevét nem tom bocs) az elején a mobilt választotta. és a videó szerint a kendőt kellett vna. szal ezért megkérte őket, hogy válasszanak mégegyszer. azurák maradt az óránál, a csaj meg már másikat választott. lehet, hogy vki azért állította le, hogy másikat tudjanak választani? jó kérdés, erre nem fogjuk megtudni a választ.
szintén ebben az adásban történt, hogy Breiner Tamás egy nagyon színvonalas produkció után sajnos távozott a versenyből. a buvesz.blog.hu elemzői szerint már kinőtte ezt a show-t. Breinerről az elején egy családjával készült videót játszottak be. szerintem ötletes, mert így a családos emberek nagy részét megnyerhette magának. abban a műsorban robbantgatott, ami szenzációsra sikerült.
szal a döntőben figyeljük meg Danny műsorát. fekete doboz (pipa), személyes tárgy (pipa), nagymama a nézők között (pipa, habár nem videorol ment, de így is jó), robbantás (pipa). simán lemásolta Tamás produkcióját, csak éppen más kerettörténetbe helyezte. mily különös, hogy későn ér oda, gyorsan kell csinálnia, megtalálja, majd miután nincs már idejük, hogy hatástalanítsák az amugy nagyon is élesített dobozt... egyszerűen 2 másodperc alatt a csak agyából kiszedi a számokat és kinyitja a dobozt. miközben másoknak egy egyszerű BA-BA szó kitalálására fél percig kell az agy információs sztrádáján stoppost játszaniuk. kicit fura... ja és a legnagyobb az az volt, amikor a Nóra nem tudta becsukni a lakatot. bazz szétröhögtem a fejem. vissz a Dannyhez. a sármjának köszönhetően megnyerte a tiniket, és a 20-30 éves női korosztályt. most a videóban látott és Danny nevét kiabáló csávót ne számoljuk ide. vagy meleg volt, vagy nem tom... a nagyinak köszönhetően megkaparintotta a családosok szavazatainak egy részét. amugy jól nézett kia a Maserati és a DANNY - 1 es rendszámtábla. nem tom,hogy ilyen jó megy-e neki, hogy simán furikázik 30 millás kocsikkal, vagy a TV2 szponzorálta-e, de nálam kib*ta a biztosítékot.
a végére csak annyit, hogy ha már tényleg Furi Zeller utódját keressük, akkor ne már a tévénézők és a hóvégi számla láttán szörnyethaló szülők tizenéves gyermekein múljon az  (1 sms 240ft), hogy ki lesz Furi utóda. akkor döntse el ő, és ne rajtunk múljon.
szép volt TV2...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hirinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr67474666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BenusKa 2008.05.17. 22:56:37

Egyetértek abba, hogy bassza meg a Danny Blue, nemtom milyen név ez gecc, de az tuti, hogy ezzel inkább pornószínésznek kellett volna mennie, ott vannak ilyen " művésznevek " a lakat k*rva gáz volt.. :D őszintén :D ezen ki nem kapott röhögőgörcsöt? :D denyomi :D na mind1.. :D ez is egy gagyi műsor buktája :D ja és úgy hajt el:D érted, hogy a biztonsági övet be sem kapcsolja :D na nem baj :D majd a nyereményből kifizeti a bírságot xD na Benus voltam :D

hooligansboy 2008.05.17. 23:06:07

a myvip szerint az eredeti neve Kállai Mihály, és szolnoki. amugy fasza volt a (bocs rosszul írtam fent) kb 40 milliós Maseratija...

Pulp Fiction 2008.05.23. 11:40:37

1. Danny Blue becsületes neve Kékesi Dániel

2. A showban három luxus kocsival tűnt fel:
- a kisfilmjében egy Maserati volt
- az imidzs fotóján egy BMW
- a döntőbe meg egy Jaguár XKR

A valóságban egy 10 éves, ezüst színű Daewo Nexiával jár.

3. Az egész show Dannyira volt levajazva ezt már februárban tudta mindenki elég megnézni a bűvész oldalak korábbi bejegyzéseit. Breiner veszte is az lett, hogy már kellemetlen volt bent tartani mivel túl erősnek bizonyult Danny mellett így hazaküldték. A másik két jelölt meg kapott egy-egy nem túl erős produkciót a döntőre, Danny meg egy nagyszabású, látványos és költséges mutatványt.

Pulp Fiction 2008.05.23. 12:01:22

"simán lemásolta Tamás produkcióját, csak éppen más kerettörténetbe helyezte"

és akkor azt is említsük meg, hogy amikor próbálta lezáratni a lakatot pont úgy állt a sztároknak háttal a színpadot és a sztárok emelvényét összekötő hídon, mint Breiner. Beült a sztárok foteljébe, mint Breiner az előző adásban. A szövegében még Luit is idézte amikor "kész vagy? induljunk!" vagy hasonlót mondott a csajnak. Lui is ezekkel a szavakkal indult el a motorral. Szóval: BUNDA és ehhez az egész csatorna asszisztált. A kérdés csak az, hogy ezek után mit kezdenek egy alapvetően nem túl tehetséges, beszélni nem tudó ellenben jóképű remegő kezű Danny-vel?
süti beállítások módosítása